AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Anadolu İmam Hatip Lisesi

AÇIK LİSE YÜZYÜZE EK SINAVLAR

1. AÇIK LİSE YÜZYÜZE EK SINAVA GİRMEK İÇİN, O DERSİ HİÇ ALMAMAK VE DEVAMSIZLIKTAN KALMAMAK GEREKİR.

2. BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINA KATILABİLMEK İÇİN, YARIYIL TATİLİNİN İLK HAFTASI, OKULA DİLEKÇE İLE BAŞVURMAK GEREKİR. SINAVLARDA YÜZYÜZE DERSLERİN BAŞLADIĞI İLK HAFTA YAPILIR.

3. İKİNCİ DÖNEM SINAVLARINA KATILABİLMEK İÇİN, OKULARIN KAPANACAĞI SON HAFTA, OKULA DİLEKÇE İLE BAŞVURMAK GEREKİR. SINAVLARDA, OKULLAR KAPANDIKTAN SONRAKİ İKİ HAFTA İÇERSİNDE YAPILIR.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANISINA YASİN VE DUA

Kas

10 KASIM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI.SEVGİ,SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Kas

OKULUMUZ TARAFINDAN FİLİSTİN İÇİN YARDIM KERMESİ DÜZENLENDİ.

Değerler Eğitimi ve Kitap Okuma Projesi

Ekm

Filistin'de Şehit olan Müslüman kardeşlerimiz için okulumuz öğrencileri tarafından Hatimler okundu ve Dualar edildi. Emeği geçen başta Müdürümüze,  Öğretmenlerimize ve  Öğrencilerimize teşekkür ederiz. Rabbim dualarımızı kabul eylesin.

Ekm

HEDEF YKS 2024

ÜNİVERSİTE SINAVLARINA HAZIRLANAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK OLARAK MORAL , MOTİVASYON VE BİLGİLENDİRMRE TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

May

Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından hazırlanan programla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ YKS' YE HAZIRLANIYOR

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine YKS deneme sınavları yapılıp sonuçlarıda velilerimizle değerlendiriliyor.

ÖĞRENCİLERİMİZ YARIŞIYOR

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Ahmet Ziya BAĞ koordinesinde hadis ezberleme yarışması yapıldı.

May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZ HAKKINDA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Okulumuz Müdür yardımcısı Gökhan BABACAN koordinesinde Rehber öğretmen Yeşim YAZKA ve Biyoloji Öğretmeni Mustafa MİNARECİ mezun olacak öğrencilerin durumları hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.